joi, 4 februarie 2010

Manual de utilizare.

Ce este dizaineristul? Ce face si cine e? Veniti mai aproape, priviti in jur sa nu fie si alti curiosi! Ei bine, el este un designer! Ei? Mioriticus dizineristicus este designer! Termenul e atat de spumos si ascutit incat si acum ma distreaza. La caterinca, la serios, asta-i termenul national!
Boon! Si ce faci domle' cu un dizainerist? La ce am nevoie? Nu te-ai saturat sa vezi case roz, mov sau portocalii? Oare nu te-ai saturat de mobila din PAL gandita si executata de un subinginer, in garaj la socrii? Sau de reviste mediocre de amenajari, pe care le aduni cu stiva doar doar ti-o veni o idee din ele? Uite, de asta-i bun! E bun pentru a construi sau a sparge dupa arhitecti, e bun sa il ai tap ispasitor cand iti vin prietenii buluc si stramba din bot " Frate, ce-i asta asa mova bre", zic ei, cu toate ca tie iti place! De asta-i bun! Sa faca frumos! Sa arate ce-i frumos!
Discernamantul tau apropo de oferta de culori, finisaje, preturi, forme ce se pot combina la infinit, trebuie influentat de un designer. Asta tocmai pentru a-ti limita monologul - o vreau pe asta, dar si pe asta!; dar oare ailalta era mai buna? Indecizie! Un designer te va asculta, te va intreba, iti va recomanda si la final iti va justifica! Simplu!
Blogul il folosesc ca o cale de comunicare! Aici o sa tip prin ochii mei, prin ideea mea, prin ochiul negru de Leica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu