marți, 23 februarie 2010

Episodul 4

Episod dedicat tot tabloului. Oda tabloului! Dar asta cu farfuriile e si ea delicioasa! Acum ai invatat ceva despre ce, cum si de ce? Romanul a crescut cu arta de gang. Era livrata direct de artist. Ce agent, ce galerie! Venea omul cu ele in spate, in pavilionul TESA, mai se tiganea, mai dadea in rate si toti hanguiau in sufragerie arta. Democratic. Rau cu brazi si cabana cu cos fumegand! Verdeeeeee cu cer albastruuuu! Doar ai mei au venit acasa cu o Iarna, pictata de Costel Gadei. Un peisaj plat si rece. L-am apreciat la valoarea lui dupa ce mi-a mai crescut mintea. Sau fobia generatiei fata de fotografie! Poze? Ce poze dom'le, am asta de la turci din piscina, de la nunta mire cu mireasa si gata!
Cat de parfumate ne sunt azi fotografiile alb-negru. Sepia! Bunica, avea sute. Lipite strat dupa strat! Zeci de nepoti, ursul impaiat si pantaloni evazati!
Utilizator, intelege ca trebuie. Acum ca piata, la capitolul oferta, sincer, e ordinara, nu scuza. Lipsa lor "Dauneaza grav ambientului"! Succesuri!




Un comentariu: